Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Parc Ganuenta - Luxe 4-persoons villa met 2 badkamers, veranda en trampoline in Colijnsplaat

Colijnsplaat, Nederland

luxe-4-persoons-villa-met-2-badkamers-veranda-en-trampoline-in-colijnsplaatluxe-4-persoons-villa-met-2-badkamers-veranda-en-trampoline-in-colijnsplaatluxe-4-persoons-villa-met-2-badkamers-veranda-en-trampoline-in-colijnsplaatluxe-4-persoons-villa-met-2-badkamers-veranda-en-trampoline-in-colijnsplaatluxe-4-persoons-villa-met-2-badkamers-veranda-en-trampoline-in-colijnsplaat
Favoriet 
     
     

    v.a. 590

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Parc Ganuenta - Luxe 4-persoons villa met 2 badkamers, veranda en trampoline in Colijnsplaat in Colijnsplaat

    Deze luxe en kindvriendelijke vier persoons villa ligt op een park in Colijnsplaat. Het is van alle gemakken voorzien én heeft twee luxe badkamers.Het vakantiepark ligt vlakbij het gezellige vissersdorp Colijnsplaat waar u diverse restaurantjes en winkeltjes zult vinden. Colijnsplaat ligt aan de noordzijde van Noord-Beveland vlak bij de Zeelandbrug en het Nationaalpark de Oosterschelde waar u onder andere wandel- of fietstochten kunt maken door het prachtige landschap of een natuurvaartocht over het water. Verder zijn er allerlei watersportmogelijkheden zoals surfen, zeilen, duiken en kitesurfen maar op het strand kunt u ook vliegeren of paardrijden en bij mooi weer natuurlijk heerlijk zonnebaden. Kom snel een fantastische vakantie beleven in Zeeland en geniet van alle luxe van dit prachtige vakantiehuis voor maximaal acht personen dat in Colijnsplaat te huur staat.

    Deze luxe villa voor vier personen is van alle gemakken voorzien. De woonkamer heeft een sfeervolle zit- en eethoek met sfeerhaard, HD Flatscreen-tv en een sound systeem met bluetooth verbinding. De keuken is volledig uitgerust met een oven, magnetron, afwasmachine, Nespresso koffiezetapparaat, een keukenmachine en een Quooker (Mineraalwater en koken water uit de kraan altijd beschikbaar).Op de eerst verdieping zijn twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspring bedden. In beide kamers is een televisie en airconditioning aanwezig. Ook zijn er twee luxe badkamers voorzien van een inloop regendouche, föhn, wastafel en toilet. Er is ook nog een gastentoilet op de begane grond.Deze vrijstaande villa heeft een heerlijke tuin. Een veranda met een tuintafel, zes comfortabele stoelen en twee ligstoelen. Er is een opbergschuur om uw fietsen te stallen. De kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline. Bij de villa is er ruimte voor twee auto's en u kunt gratis gebruik maken van wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede