Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Parc Ganuenta - Vrijstaande 6-persoons wellnessvilla met bubbelbad en buitensauna in Colijnsplaat

Colijnsplaat, Nederland

vrijstaande-6-persoons-wellnessvilla-met-bubbelbad-en-buitensauna-in-colijnsplaatvrijstaande-6-persoons-wellnessvilla-met-bubbelbad-en-buitensauna-in-colijnsplaatvrijstaande-6-persoons-wellnessvilla-met-bubbelbad-en-buitensauna-in-colijnsplaatvrijstaande-6-persoons-wellnessvilla-met-bubbelbad-en-buitensauna-in-colijnsplaatvrijstaande-6-persoons-wellnessvilla-met-bubbelbad-en-buitensauna-in-colijnsplaat
Favoriet 
     
     

    v.a. 896

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Parc Ganuenta - Vrijstaande 6-persoons wellnessvilla met bubbelbad en buitensauna in Colijnsplaat in Colijnsplaat

    Even lekker ontspannen op vakantie? Dan is deze zes persoons villa met wellnessfaciliteiten echt iets voor u. Optimaal genieten met de buitensauna, het bubbelbad en de badkamer met sunshower.De villa ligt op een vakantiepark vlakbij het gezellige vissersdorp Colijnsplaat waar u diverse restaurantjes en winkeltjes zult vinden. Iedere donderdag is er een visveiling van de 's morgens vers gevangen vis en in de naastgelegen jachthaven zijn er diverse mogelijkheden voor de zeilers onder u.Colijnsplaat ligt aan de noordzijde van Noord-Beveland vlak bij de Zeelandbrug en het Nationaalpark de Oosterschelde waar u onder andere wandel- of fietstochten kunt maken door het prachtige landschap of een natuurvaartocht over het water. Verder zijn er allerlei watersportmogelijkheden zoals surfen, zeilen, duiken en kitesurfen maar op het strand kunt u ook vliegeren of paardrijden en bij mooi weer natuurlijk heerlijk zonnebaden. Kom snel een fantastische vakantie beleven in Zeeland en geniet van alle luxe van dit prachtige vakantiehuis voor maximaal acht personen dat in Colijnsplaat te huur staat.

    In de ruime en sfeervolle woonkamer heeft u een comfortabele zithoek, een eethoek, HD flatscreen-televisie, Blu-ray, gashaard, DVD-speler, CD-speler, radio en stereo. De keuken is onder meer uitgerust met een vijf-pits kookstel, Nespresso apparaat, magnetron, oven, koel/vriescombinatie, vaatwasser en waterkoker. In de bijkeuken heeft u een wasmachine en wasdroger.Op de begane grond heeft u een master slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers, welke beide zijn uitgevoerd met twee éénpersoonsbedden. De badkamer op de eerste verdieping heeft een ligbad/whirlpool, inloopdouche, wastafel en toilet. In alle slaapkamers is er een HD-televisie en bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Verder heeft u centrale verwarming door middel van vloerverwarming zowel boven als beneden en gratis internet.Buiten heeft u een grote tuin met een buitensauna en bubbelbad om heerlijk te ontspannen. Verder een gemeubileerd terras en een overdekte veranda met een Green Egg barbeque.De meeste huizen hebben een afsluitbare berging voor het stallen van uw fietsen. Bij de villa is er ruimte voor twee auto' en beschikt ook over een laadpaal voor E-auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath