Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Parc Ganuenta - Vrijstaande luxe 8-persoons villa met Finse sauna en buiten bubbelbad in Colijnsplaat

Colijnsplaat, Nederland

vrijstaande-luxe-8-persoons-villa-met-finse-sauna-en-buiten-bubbelbad-in-colijnsplaatvrijstaande-luxe-8-persoons-villa-met-finse-sauna-en-buiten-bubbelbad-in-colijnsplaatvrijstaande-luxe-8-persoons-villa-met-finse-sauna-en-buiten-bubbelbad-in-colijnsplaatvrijstaande-luxe-8-persoons-villa-met-finse-sauna-en-buiten-bubbelbad-in-colijnsplaatvrijstaande-luxe-8-persoons-villa-met-finse-sauna-en-buiten-bubbelbad-in-colijnsplaat
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.141

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Parc Ganuenta - Vrijstaande luxe 8-persoons villa met Finse sauna en buiten bubbelbad in Colijnsplaat in Colijnsplaat

    Een vrijstaande ruime villa voor 8 personen met wellnessfaciliteiten, zoals een Finse sauna en een bubbelbad in de tuin. De villa ligt op een vakantiepark vlakbij het gezellige vissersdorp Colijnsplaat waar u diverse restaurantjes en winkeltjes zult vinden. Colijnsplaat ligt aan de noordzijde van Noord-Beveland vlak bij de Zeelandbrug en het Nationaalpark de Oosterschelde waar u onder andere wandel- of fietstochten kunt maken door het prachtige landschap of een natuurvaartocht over het water. Verder zijn er allerlei watersportmogelijkheden zoals surfen, zeilen, duiken en kitesurfen maar op het strand kunt u ook vliegeren of paardrijden en bij mooi weer natuurlijk heerlijk zonnebaden. Kom snel een fantastische vakantie beleven in Zeeland en geniet van alle luxe van dit prachtige vakantiehuis voor maximaal acht personen dat in Colijnsplaat te huur staat.

    De vrijstaande, luxe acht-persoons villa heeft een ruime, sfeervolle en uiterst comfortabel ingerichte woonkamer. Het is voorzien van een gashaard, vloerverwarming, HD flatscreen televisie en blu-ray DVD-speler.De ruime, open keuken is volledig ingericht en heeft onder andere een magnetron, Nespresso apparaat, oven en vaatwasser. In de bijkeuken bevindt zich nog een toilet en een was/droogcombinatie. Verder vindt u op de begane grond een master bedroom met boxspring matrassen, een badkamer met inloopdouche, luxe composiet wastafelblad, Finse sauna en toilet.Op de eerste verdieping vindt u nog drie slaapkamers, allen voorzien van twee stuks één-persoons boxspring bedden (90 x 210 cm). Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en zijn voor u opgemaakt bij aankomst. Ook de bovenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Alle slaapkamers hebben een HD-televisie.Tevens vindt u op de eerste verdieping de tweede grote badkamer, voorzien van een royale inloopdouche, ligbad/whirlpool, luxe composiet wastafel en toilet. De grote 25 meter diepe tuin is voorzien van een terras met hardstenen tuintafel en acht comfortabele tuinstoelen. Daarnaast heeft u er ook een ruime, afsluitbare opbergschuur. Alle stopcontacten zijn kindveilig en er zijn traphekjes aanwezig.Bij de villa is er ruimte voor twee auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn