Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence De Leuvert - Luxe 4 persoons chalet met bubbelbad, sauna en buitendouche op een vakantiepark

Cromvoirt, Nederland

luxe-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-sauna-en-buitendouche-op-een-vakantieparkluxe-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-sauna-en-buitendouche-op-een-vakantieparkluxe-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-sauna-en-buitendouche-op-een-vakantieparkluxe-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-sauna-en-buitendouche-op-een-vakantieparkluxe-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-sauna-en-buitendouche-op-een-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 377

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence De Leuvert - Luxe 4 persoons chalet met bubbelbad, sauna en buitendouche op een vakantiepark in Cromvoirt

    U kunt in dit mooie vierpersoons chalet die beschikt over Wellness faciliteiten verblijven op vakantiepark Résidence De Leuvert. Het chalet is van alle gemakken voorzien en vormt een goede uitvalsbasis voor een ontspannende vakantie in Noord-Brabant. Dit vakantiepark in het Noord-Brabantse dorpje Cromvoirt staat garant voor een hoop vakantieplezier en rust. Het vakantiepark ligt in de prachtige omgeving van Cromvoirt waar bossen, heidevelden en stuifduinen zich afwisselen. Hier is het echt bourgondisch genieten, eet bijvoorbeeld een heerlijke Bossche bol op één van de gezellige terrassen of drink een lekker Brabants biertje.

    In de leefruimte vindt u de woonkamer met flatscreentelevisie, de eethoek en de open keuken. De open keuken is voorzien van een 4- pits kookstel, een vaatwasser, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers aanwezig die ieder over twee éénpersoonsbedden beschikken. In de badkamer vindt u de douche, de wastafel en het toilet. Buiten vindt u het bubbelbad, de sauna en de buitendouche. Ook heeft u uiteraard de beschikking over uw eigen terras met tuinmeubilair. U heeft parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen