Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence De Leuvert - Luxe 6 persoons Wellness chalet met hottub op een vakantiepark

Cromvoirt, Nederland

luxe-6-persoons-wellness-chalet-met-hottub-op-een-vakantieparkluxe-6-persoons-wellness-chalet-met-hottub-op-een-vakantieparkluxe-6-persoons-wellness-chalet-met-hottub-op-een-vakantieparkluxe-6-persoons-wellness-chalet-met-hottub-op-een-vakantieparkluxe-6-persoons-wellness-chalet-met-hottub-op-een-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 377

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence De Leuvert - Luxe 6 persoons Wellness chalet met hottub op een vakantiepark in Cromvoirt

    In dit wellness chalet die geschikt is voor maximaal zes personen kunt u genieten van een ontspannen verblijf op Résidence de Leuvert. Het chalet is van alle gemakken voorzien en beschikt over een hottub, een sauna en een buitendouche. Het gezellige familiepark is gelegen in het Noord-Brabantse dorpje Cromvoirt en staat garant voor een hoop vakantieplezier voor jong en oud. Hier is het echt bourgondisch genieten, eet bijvoorbeeld een heerlijke Bossche bol op één van de gezellige terrassen of drink een lekker Brabants biertje. Het vakantiepark ligt in de prachtige omgeving van Cromvoirt waar bossen, heidevelden en stuifduinen zich afwisselen.

    In de leefruimte vindt u de woonkamer met flatscreentelevisie, de eethoek en aangrenzend de keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 4- pits kookstel, een vaatwasser, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers aanwezig waarvan twee beschikken over twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. In de badkamer vindt u de douche, de wastafel en het toilet. Buiten vindt u de hottub, de sauna en de buitendouche. Ook heeft u uiteraard de beschikking over uw eigen terras met tuinmeubilair. U heeft parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath