Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence De Leuvert - Luxe chalet voor 6 personen op Résidence de Leuvert in Cromvoirt.

Cromvoirt, Nederland

luxe-chalet-voor-6-personen-op-residence-de-leuvert-in-cromvoirtluxe-chalet-voor-6-personen-op-residence-de-leuvert-in-cromvoirtluxe-chalet-voor-6-personen-op-residence-de-leuvert-in-cromvoirtluxe-chalet-voor-6-personen-op-residence-de-leuvert-in-cromvoirtluxe-chalet-voor-6-personen-op-residence-de-leuvert-in-cromvoirt
Favoriet 
     
     

    v.a. 286

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence De Leuvert - Luxe chalet voor 6 personen op Résidence de Leuvert in Cromvoirt. in Cromvoirt

    U verblijft in een modern ingericht chalet voor zes personen met drie slaapkamers. Het chalet is gelegen op Residence de Leuvert, een gezellig vakantiepark in het Noord-Brabantse dorpje Cromvoirt. In Cromvoirt kunt u heerlijk genieten van de bourgondische sfeer die hier tot leven komt. In het prachtige gebied van Cromvoirt vindt u diverse natuurgebieden waar u heerlijk kunt genieten van de verschillende landschappen, de rust en de natuur. Eet een heerlijke Bossche bol op één van de gezellige terrassen of drink een lekker Brabants biertje.

    De ruime woonkamer met zit- en eethoek en heeft een tv (flatscreen) en centrale verwarming. De open keuken heeft onder andere een 4-pits fornuis, Nespresso koffiezetapparaat, combimagnetron, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee met twee éénpersoons bedden en één slaapkamer met een stapelbed. Buiten heeft u een terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn