Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence De Leuvert - MIVA chalet geschikt voor 5 personen op een kindvriendelijk vakantiepark

Cromvoirt, Nederland

miva-chalet-geschikt-voor-5-personen-op-een-kindvriendelijk-vakantieparkmiva-chalet-geschikt-voor-5-personen-op-een-kindvriendelijk-vakantieparkmiva-chalet-geschikt-voor-5-personen-op-een-kindvriendelijk-vakantieparkmiva-chalet-geschikt-voor-5-personen-op-een-kindvriendelijk-vakantieparkmiva-chalet-geschikt-voor-5-personen-op-een-kindvriendelijk-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 247

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence De Leuvert - MIVA chalet geschikt voor 5 personen op een kindvriendelijk vakantiepark in Cromvoirt

    Op vakantiepark Résidence De Leuvert kunt u verblijven in dit mooie aangepaste chalet die geschikt is voor vijf personen. Het chalet is van alle gemakken voorzien en vormt een uitvalsbasis voor een zorgeloze vakantie. Het gezellige familiepark in het Noord-Brabantse dorpje Cromvoirt in de buurt van Den-Bosch staat garant voor een hoop vakantieplezier voor jong en oud. Het vakantiepark ligt in de prachtige omgeving van Cromvoirt waar bossen, heidevelden en stuifduinen zich afwisselen. Hier is het echt bourgondisch genieten, eet bijvoorbeeld een heerlijke Bossche bol op één van de gezellige terrassen of drink een lekker Brabants biertje.

    In de leefruimte vindt u de zithoek die is uitgerust met een flatscreentelevisie, de eethoek- en de keuken. De keuken beschikt over alle hedendaagse faciliteiten zoals een 4- pits kookstel, een vaatwasser, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en een Nespresso. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan een slaapkamer beschikt over twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer die beschikt over een éénpersoonsbed en een stapelbed. In de badkamer vindt u de douche met beugels, de wastafel en het toilet met beugels. Buiten heeft u de beschikking over uw eigen terras met tuinmeubilair. Ook heeft u bij de woning parkeergelegenheid voor één auto.In het chalet zijn er bredere deuren en een oprijplaats bij de voordeur.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede