Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence De Leuvert - Ruim 6 persoons chalet midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt

Cromvoirt, Nederland

ruim-6-persoons-chalet-midden-in-de-bossen-van-het-noord-brabantse-cromvoirtruim-6-persoons-chalet-midden-in-de-bossen-van-het-noord-brabantse-cromvoirtruim-6-persoons-chalet-midden-in-de-bossen-van-het-noord-brabantse-cromvoirtruim-6-persoons-chalet-midden-in-de-bossen-van-het-noord-brabantse-cromvoirtruim-6-persoons-chalet-midden-in-de-bossen-van-het-noord-brabantse-cromvoirt
Favoriet 
     
     

    v.a. 267

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence De Leuvert - Ruim 6 persoons chalet midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt in Cromvoirt

    U verblijft in een ruim, modern ingericht chalet die geschikt is voor maximaal zes personen. Het chalet staat op Residence de Leuvert, een gezellig familiepark in het Noord-Brabantse dorpje Cromvoirt. In Cromvoirt kunt u heerlijk genieten van de bourgondische sfeer die hier tot leven komt. In de prachtige omgeving vindt u diverse natuurgebieden waar u heerlijk kunt genieten van de verschillende landschappen, de rust en de natuur. Huur een (elektrische) fiets en maak een fietstocht of een wandeling door de omgeving.

    In de leefruimte vindt u de woonkamer met flatscreentelevisie en de eethoek, die grenzen aan de keuken. De keuken is voorzien van alle dagelijkse gemakken zoals een 4- pits kookstel, een vaatwasser, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers aanwezig waarvan twee beschikken over twee éénpersoonsbedden en één over een stapelbed. In de badkamer vindt u de douche, de wastafel en het toilet. Buiten heeft u uw eigen terras met tuinmeubilair en parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn