Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence De Eese - Mooie 4-persoons chalet gelegen in het bos op Residence de Eese

De Bult, Nederland

mooie-4-persoons-chalet-gelegen-in-het-bos-op-residence-de-eesemooie-4-persoons-chalet-gelegen-in-het-bos-op-residence-de-eesemooie-4-persoons-chalet-gelegen-in-het-bos-op-residence-de-eesemooie-4-persoons-chalet-gelegen-in-het-bos-op-residence-de-eesemooie-4-persoons-chalet-gelegen-in-het-bos-op-residence-de-eese
Favoriet 
     
     

    v.a. 312

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Residence De Eese - Mooie 4-persoons chalet gelegen in het bos op Residence de Eese in De Bult

    Dit chalet op Residence de Eese biedt een comfortabel verblijf aan vier personen en beschikt over een volledig uitgeruste keuken. Ontspan op het terras en geniet van de rust. Het vakantiehuis is centraal gelegen op het vakantiepark, dat een restaurant, zwembad en een speeltuin heeft. Ontdek Giethoorn en Nationaal Park De Weerribben-Wieden, beide op korte afstand. Giethoorn staat bekend om zijn grachten en bruggen, terwijl het nationale park prachtige wandel- en fietsroutes biedt langs rietvelden en waterwegen.

    Dit chalet op Residence de Eese is praktisch ingedeeld. De woonkamer bevat een zithoek met televisie en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast met vriesvak, gasfornuis, magnetron, oven, Nespresso en broodrooster. Het chalet heeft twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden waarvan één een hoogslaper is. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Buiten is er een tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath