Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

T8A

De Koog/Texel, Nederland

t8at8at8at8at8a
Favoriet 
     
     

    v.a. 561

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    T8A in De Koog/Texel

    Deze rustig gelegen bungalow is geschikt voor 8 personen. Op de begane grond bevindt zich de sfeervolle woonkamer met houtkachel. De aangrenzende open keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een vaatwasser. Ook vind je een badkamer en een apart toilet op de begane grond. In de kelderverdieping, die je bereikt via een trap, bevinden zich 2 slaapkamers met in totaal 4 eenpersoonsboxspringbedden en een infraroodsauna. Op de bovenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers met in totaal 4 eenpersoons boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft een eigen televisie en de badkamer op de bovenverdieping heeft een ligbad en een toilet. De bungalow beschikt bovendien over een wasmachine. De tuin is uitgerust met een gemeubileerd terras en bij de bungalow is parkeermogelijkheid voor een auto. Je maakt gratis gebruik van wifi.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 4 maart 2025 voor 3 dagen naar Nederland 561,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn