Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Friese Meren Villa's - Luxe 12 persoons villa met prive sauna aan het Tjeukemeer in Friesland

Delfstrahuizen, Nederland

luxe-12-persoons-villa-met-prive-sauna-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-12-persoons-villa-met-prive-sauna-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-12-persoons-villa-met-prive-sauna-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-12-persoons-villa-met-prive-sauna-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-12-persoons-villa-met-prive-sauna-aan-het-tjeukemeer-in-friesland
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.514

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Friese Meren Villa's - Luxe 12 persoons villa met prive sauna aan het Tjeukemeer in Friesland in Delfstrahuizen

    Deze prachtige en luxe 12 persoons watervilla met privé sauna staat in één van de mooiere merengebieden van Nederland, in het dorp Delfstrahuizen. Delfstrahuizen is een dorp aan het Tjeukemeer in de prachtige provincie Friesland en ligt op een steenworpafstand van de gezellige dorpen Lemmer, Joure en Heerenveen. Het splinternieuwe villapark ligt direct aan het Tjeukemeer, waar u onder andere een heerlijke verfrissende duik kunt nemen, lekker kunt relaxen aan het gezellige zandstrandje of verschillende watersportactiviteiten kunt ondernemen. Heeft u zin in wat vertier? Huur een boot en verken het prachtige Tjeukemeer op uw eigen tempo! De villa's liggen allemaal op een unieke locatie direct aan het water.

    De villa is voorzien van alle mogelijke luxe, waaronder twee sauna's en een stoomdouche; alles wat u zich maar kunt wensen voor een ontspannen vakantie.Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer. Hiervandaan komt u via de schuifpui of openslaande deuren op het zeer ruime vlonderterras. De open keuken is van alle gemakken voorzien en zeer geschikt voor gezellige etentjes met de hele familie. Verder is er op de begane grond een tweepersoons slaapkamer met badkamer en-suite en een aparte ruime wellness ruimte met een inloopdouche, whirlpool en een Finse sauna.Op de eerste verdieping bevinden zich drie tweepersoons slaapkamers en een knusse bedstee. De slaapkamers beschikken alledrie over een badkamer en-suite. Ook hier is een Finse sauna en een badkamer met douche aanwezig. Op de tweede verdieping vindt u nog een slaapvertrek met twee bedden, die in verband met de schuine wanden geschikt is voor kinderen.Er is parkeergelegenheid voor drie auto's bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn