Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Friese Meren Villa's - Luxe 8 pers. watervilla met Finse sauna en volledig ingericht vlonderterras aan het water

Delfstrahuizen, Nederland

luxe-8-pers-watervilla-met-finse-sauna-en-volledig-ingericht-vlonderterras-aan-het-waterluxe-8-pers-watervilla-met-finse-sauna-en-volledig-ingericht-vlonderterras-aan-het-waterluxe-8-pers-watervilla-met-finse-sauna-en-volledig-ingericht-vlonderterras-aan-het-waterluxe-8-pers-watervilla-met-finse-sauna-en-volledig-ingericht-vlonderterras-aan-het-waterluxe-8-pers-watervilla-met-finse-sauna-en-volledig-ingericht-vlonderterras-aan-het-water
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.870

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Friese Meren Villa's - Luxe 8 pers. watervilla met Finse sauna en volledig ingericht vlonderterras aan het water in Delfstrahuizen

    Deze premium villa met Finse sauna is smaakvol en luxe ingericht, beschikt over een royale woonkamer, complete keuken, vier ruime slaapkamers en een volledig ingericht vlonderterras aan het water. De watervilla staat in één van de mooiere merengebieden van Nederland, in het dorp Delfstrahuizen. Delfstrahuizen is een dorp aan het Tjeukemeer in de prachtige provincie Friesland en ligt op een steenworpafstand van de gezellige dorpen Lemmer, Joure en Heerenveen. Het splinternieuwe villapark ligt direct aan het Tjeukemeer, waar u onder andere een heerlijke verfrissende duik kunt nemen, lekker kunt relaxen aan het gezellige zandstrandje of verschillende watersportactiviteiten kunt ondernemen. Heeft u zin in wat vertier? Huur een boot en verken het prachtige Tjeukemeer op uw eigen tempo! De villa's liggen allemaal op een unieke locatie direct aan het water.

    De watervilla is geschikt voor acht personen en zeer luxe, comfortabel en ruim ingericht. Dit vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. De royale woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek. De keuken is luxe en compleet ingericht, u kunt met het hele gezelschap fijn tafelen aan de lange, gezellige eettafel. Op de begane grond is tevens een extra tv kamer en-suite, een badkamer, separaat toilet en een volledig ingerichte bijkeuken aanwezig met onder andere een wasmachine en droger. De eerste verdieping is ruim ingericht, hier zijn vier slaapkamers, allen voorzien van eenpersoonsboxspringbedden en een smart-tv. Twee slaapkamers hebben een badkamer en-suite, er is op de verdieping ook een derde badkamer aanwezig en een Finse sauna. Op de overloop vindt u een separaat toilet en de master-bedroom heeft een ruime werkplek. Via de schuifdeur vanuit de woonkamer bereikt u het vlonderterras welke prachtig uitzicht biedt over het water. Buiten beschikt u over een veranda met een grote eettafel, riante loungeset, parasols en twee ligbedden. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie! De verlaagde steiger met vaste zwemtrap biedt u de mogelijkheid om te vissen, zwemmen of uw eigen boot aan te leggen. Er is parkeergelegenheid bij het vakantiehuis voor twee auto's met daarbij een laadpaal voor elektrische auto's.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden