Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

CharmeCamping & Appartementen De Regge-Vallei - Comfortabel boerderij appartement voor 2 personen op een rustige camping in Den Ham

Den Ham, Nederland

comfortabel-boerderij-appartement-voor-2-personen-op-een-rustige-camping-in-den-hamcomfortabel-boerderij-appartement-voor-2-personen-op-een-rustige-camping-in-den-hamcomfortabel-boerderij-appartement-voor-2-personen-op-een-rustige-camping-in-den-hamcomfortabel-boerderij-appartement-voor-2-personen-op-een-rustige-camping-in-den-hamcomfortabel-boerderij-appartement-voor-2-personen-op-een-rustige-camping-in-den-ham
Favoriet 
     
     

    v.a. 262

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    CharmeCamping & Appartementen De Regge-Vallei - Comfortabel boerderij appartement voor 2 personen op een rustige camping in Den Ham in Den Ham

    Wilt u genieten van het comfort van een huisje, maar dan in de sfeer van een boerencamping? Dit tweepersoons boerderij-appartement staat op camping De Regge-Vallei in Den Ham. Een schitterende groene oase in Twente, waar het goed toeven is. U hebt hier een weids uitzicht en geniet van de faciliteiten die de camping biedt. Uw huisje is een prima uitvalsbasis voor het maken van mooie wandelingen of fietstochten in de landelijke omgeving.

    Dit tweepersoons boerderij-appartement is gesitueerd op de begane grond. De woonkamer heeft openslaande deuren, wat wel zo praktisch is. De keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft om lekker te kunnen kokkerellen. Uiteraard mogen een koffiezetapparaat en waterkoker niet ontbreken. In de slaapkamer bevinden zich twee boxspringbedden, zodat u kan genieten van een goede nachtrust. Op het verharde terras staat tuinmeubilair en een zweefparasol.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn