Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfortabel 4-persoons appartement met balkon op de 1e etage onderaan de duinen in Domburg

Domburg, Nederland

comfortabel-4-persoons-appartement-met-balkon-op-de-1e-etage-onderaan-de-duinen-in-domburgcomfortabel-4-persoons-appartement-met-balkon-op-de-1e-etage-onderaan-de-duinen-in-domburgcomfortabel-4-persoons-appartement-met-balkon-op-de-1e-etage-onderaan-de-duinen-in-domburgcomfortabel-4-persoons-appartement-met-balkon-op-de-1e-etage-onderaan-de-duinen-in-domburgcomfortabel-4-persoons-appartement-met-balkon-op-de-1e-etage-onderaan-de-duinen-in-domburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 344

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Comfortabel 4-persoons appartement met balkon op de 1e etage onderaan de duinen in Domburg in Domburg

    Ontdek de charme van dit gezellige 4-persoons appartement op de eerste etage onderaan de voet van de duinen in Domburg. Met zijn unieke ligging biedt dit verblijf een ongeëvenaard uitzicht vanaf de nabijgelegen Hoge Hil, waar gasten genieten van een schilderachtig panorama over Domburg. Op loopafstand bevindt zich het levendige centrum van Domburg, waardoor alle gemakken binnen handbereik zijn. Of het nu gaat om lokale eetgelegenheden, boetiekjes of culturele bezienswaardigheden, dit appartement biedt toegang tot een gevarieerd aanbod van activiteiten. Voor wie op zoek is naar een eenvoudige, comfortabele uitvalsbasis met een ideale ligging, is dit appartement in Domburg de perfecte keuze.

    Het ruime vakantiehuis in Domburg, gelegen op de eerste verdieping is bereikbaar via een steile trap. Gasten worden verwelkomt in een gezellige woonkamer, waar comfortabele zitplaatsen zijn en een televisie staat. De goed uitgeruste keuken biedt alle benodigdheden om heerlijke maaltijden te bereiden. Bijvoorbeeld een gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter en Senseo koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Het vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer verwent gasten met een elektrisch verstelbare tweepersoons boxspring (180x200), waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is. De tweede slaapkamer biedt twee comfortabele eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.Buiten nodigt het balkon uit tot ontspanning, de ideale plek om te genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de Hoge Hil. Het vakantiehuis biedt niet alleen een uitstekende indeling maar ook moderne gemakken, zoals Wi-Fi, een wasmachine voor algemeen gebruik en een eigen parkeerplaats op het terrein. Uw huisdier is ook welkom!Aan de linkerkant van de ingang bevindt er een algemene schuur waar u uw fietsen kunt stallen. Tevens bestaat er ook een mogelijkheid in de schuur om uw elektrische fiets op te laden. In de schuur staan ook een bolderkar, windscherm en wat speelgoed wat u kunt gebruiken.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna