Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Domburg

Domburg, Nederland

duurzaam-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-dichtbij-het-strand-van-domburgduurzaam-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-dichtbij-het-strand-van-domburgduurzaam-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-dichtbij-het-strand-van-domburgduurzaam-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-dichtbij-het-strand-van-domburgduurzaam-4-persoons-vakantiehuis-met-sauna-dichtbij-het-strand-van-domburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 199

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Domburg in Domburg

    Licht, ruimte, kwaliteit en luxe. Vakantiehuis Domburg is een heerlijke plek om een paar dagen er tussenuit te gaan of een fijne vakantie te houden. Met het ruisen van de zee in je achtertuin, zo dichtbij het Domburgse strand zit je. Vakantiehuis Domburg is duurzaam en energieneutraal gebouwd. Hier is het goed toeven. Zéker met kinderen en de hond. Met alle faciliteiten bij de hand. Vanuit hier ontdek je Zeeland in alle facetten. Geniet en proef het goede Zeeuwse leven.Vakantiehuis Domburg is een ruime, moderne en comfortabele 4-persoons vakantiewoning. Van alle gemakken voorzien. Een infrarood sauna, volledig uitgeruste keuken en een heerlijk terras maken dit tot een pareltje om te genieten van uw vakantie in Domburg aan de Zeeuwse kust.

    De ruime woonkamer ligt ca. 1,5 meter boven straatniveau. Zo ervaar je vanuit de zithoek een prachtig uitzicht op het tuintje met terras. Gelegen op het westen, waardoor het 's middags en 's avond genieten is in het zonnetje. Het terras heeft een tuinset, twee loungestoelen en is volledig omheind. Zo geniet je van voldoende privacy. De woonkamer heeft een comfortabele zithoek met Flat-screen TV en buitenlands zenderpakket.De keuken heeft een ruime eethoek en de keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, filter en Nespresso koffiezetapparaat, inductie kookplaat, magnetron en koelkast. Ook is er een kinderstoel aanwezig.In het souterrain zijn de badkamer, berging en twee slaapkamers te vinden. Doordat deze verdieping deels onder de grond ligt is het in de zomer koel en in de winter aangenaam warm. De woning is compleet energie neutraal. De woning heeft twee slaapkamers, beide kamers hebben twee eenpersoons boxspringbedden (80x200 en 90x210). Op 1 slaapkamer is een TV met internetaansluiting aanwezig. Ook is er gedacht aan een kledingrek en (camping)babybed.De badkamer is voorzien van een Infrarood sauna, regendouche en toilet. Ook is er een breed wastafelmeubel, met een föhn.De berging voorziet in een garderobe, wasmachine, vriezer, stofzuiger. Ook overige zaken kunt u hier kwijt. De woning heeft één eigen parkeerplaats. De omheinde tuin biedt u ook veel privacy. Uiteraard is er ook aan de elektrische fietsen gedacht, hiervoor is de mogelijkheid om op te laden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn