Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

FV18

Domburg, Nederland

fv18fv18fv18fv18fv18
Favoriet 
     
     

    v.a. 943

    • Max. 18 personen
    • 7 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    FV18 in Domburg

    Deze luxe, vrijstaande familievilla met hoekligging is geschikt voor 18 personen. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met vloerverwarming, een keuken met o.a. vaatwasser, magnetron, oven en koffiepadapparaat, een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevinden zich zes slaapkamers met eenpersoons boxspringbedden, twee badkamers met douche en een apart toilet. De villa beschikt verder over een wasmachine, wasdroger en gratis wifi. Er is een tuin op het zuiden met een overdekt terras, buitenhaard en tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid voor vier auto's.
    Dit vakantieverblijf is kindvriendelijk ingericht en beschikt over onder andere een commode, campingbedje, bolderwagen, kinderbox, kinderstoel, traphekje boven en een omheinde tuin.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 25 november 2024 voor 4 dagen naar Nederland 943,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn