Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 4-persoons vakantiehuis op loopafstand van het centrum en strand

Domburg, Nederland

luxe-4-persoons-vakantiehuis-op-loopafstand-van-het-centrum-en-strandluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-loopafstand-van-het-centrum-en-strandluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-loopafstand-van-het-centrum-en-strandluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-loopafstand-van-het-centrum-en-strandluxe-4-persoons-vakantiehuis-op-loopafstand-van-het-centrum-en-strand
Favoriet 
     
     

    v.a. 446

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 4-persoons vakantiehuis op loopafstand van het centrum en strand in Domburg

    Geniet van deze vakantieverblijf in Domburg met een luxe uitstraling waar u heerlijk tot rust komt. Op één kilometer bevinden zich het centrum en het strand met meerdere gezellige strandpaviljoens waar u heerlijk dineert of geniet van een drankje. Kortom beleef de gezellige sfeer van Domburg. De naast gelegen badplaatsen Oostkapelle en Westkapelle bereikt u met de auto of de fiets. In Oostkapelle wandelt u door de Manteling en komt  tot rust in de natuur.

    Via het terras stapt u de woonkamer binnen en geniet u direct van de luxe uitstraling. De sfeer is modern. In de woonkamer staat er een bank met twee fauteuils, salontafel een televisie. In de woonkeuken eet u aan een vier persoonstafel, waar u heerlijk de dag start, lang tafelt of een spelletje speelt. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast, combi magnetron, inductiekookplaat, filterkoffiezetapparaat met bonenmachine en een waterkoker. Is het wat slechter weer dan biedt de woonkeuken ook de mogelijkheid om hier goed binnen te vertoeven om hier bijvoorbeeld bordspelletjes te spelen. Er zijn twee slaapkamers met elk een verhoogd tweepersoons boxspringbed. Een slaapkamer op de begane grond, de tweede kamer op de verdieping. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, toilet, een wastafel met een ruim meubel met wasmachine.Het terras is voorzien van tuinmeubilair waar het genieten is van de zon die opkomt tot halverwege de middag. De grote gezamenlijke tuin die voor de accommodatie ligt, nodigt uit voor kinderen om te spelen! Of om 's morgens vroeg hertjes te spotten...Bij de accommodatie is er parkeergelegenheid en de mogelijkheid tot elektrisch laden.  Er zijn twee fietsen bij de woning beschikbaar. Meerdere huisdieren zijn welkom.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn