Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

M8 Comfort

Domburg, Nederland

m8-comfortm8-comfortm8-comfortm8-comfortm8-comfort
Favoriet 
     
     

    v.a. 517

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    M8 Comfort in Domburg

    Deze vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. Via de hal met apart toilet bereik je de lichte woonkamer. Deze heeft een gezellige zithoek met televisie. De open keuken beschikt over onder andere een filter koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een vaatwasser. De villa heeft in totaal 4 slaapkamers. Beneden is er 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een aangrenzende badkamer met een wastafel en een douche. Boven zijn er 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Boven is er een 2e badkamer met een douche en een toilet. De woning heeft een inpandige berging. De tuin is bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer. Op het terras is tuinmeubilair aanwezig. Je maakt gratis gebruik van wifi. Bij de villa is ruimte om minimaal 1 auto te parkeren.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 25 november 2024 voor 4 dagen naar Nederland 517,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen