Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Biesbosch - Comfortabele 6 persoons chalet op vakantiepark de Biesbosch bij Dordrecht

Dordrecht, Nederland

comfortabele-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtcomfortabele-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtcomfortabele-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtcomfortabele-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtcomfortabele-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrecht
Favoriet 
     
     

    v.a. 316

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Biesbosch - Comfortabele 6 persoons chalet op vakantiepark de Biesbosch bij Dordrecht in Dordrecht

    Dit sfeervolle chalet voor zes personen is geschikt voor maximaal twee volwassenen en vier kinderen en bevindt zich op vakantiepark de Biesbosch, vlakbij Dordrecht en op rijafstand van het Nationaal Park De Biesbosch. Het vakantiepark is gelegen aan het Hollands Diep in Dordrecht en beschikt over een eigen jachthaven. Of u nu op zoek bent naar natuur of cultuur, het is allemaal mogelijk. U kunt bijvoorbeeld genieten van een vakantie met de boot of een uitstapje maken naar Rotterdam, Den Haag, Breda of Zeeland. Het gebied leent zich uitstekend om per fiets, boot of te voet te verkennen, wat echt een aanrader is. Op slechts 15 kilometer afstand kunt u ook golfen en voor de liefhebbers van paardrijden is er een manege op anderhalve kilometer afstand. Het vakantiepark zelf biedt diverse faciliteiten, waaronder verschillende sport- en speelvelden en een indoor speeltuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad.

    Het chalet is sfeervol ingericht, gelijkvloers en geschikt voor twee volwassenen en vier kinderen. De gezamenlijke ruimte bestaat uit een knusse zithoek met televisie, een eethoek met barkrukken en een keuken met een vaatwasser, combimagnetron, filter koffiezetapparaat, koel-vriescombinatie en gasfornuis. Er zijn drie slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en douche. Buiten kunt u genieten op het terras en relaxen in de tuinset. Het is mogelijk om één auto te parkeren bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn