Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

EuroParcs De Biesbosch

Dordrecht, Nederland

europarcs-de-biesboscheuroparcs-de-biesboscheuroparcs-de-biesboscheuroparcs-de-biesboscheuroparcs-de-biesbosch
Favoriet 
 
 

v.a. 480

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

EuroParcs De Biesbosch in Dordrecht

4-daagse Autovakantie naar Zuid Holland bij EuroParcs De Biesbosch

Kijk, daar zit een bever! Ontdek dit mooie stukje Nederland en vaar vanaf EuroParcs De Biesbosch zo het gelijknamige natuurpark in. Je spot hier niet alleen de bever, maar ook veel soorten vogels. Genieten van de omgeving maar dan op een sportieve manier? Ga dan vissen, waterskiën of suppen. Maar ook degene die niet van watersporten houden, kunnen hun hart ophalen. Dordrecht, de oudste stad van Nederland, ligt om de hoek. Dwaal oneindig door deze historische stad en geniet. Iets verderop ligt havenstad Rotterdam waar een bezoek aan de Markthal en de Erasmusbrug niet mag ontbreken. Kortom, vanaf dit vakantiepark vermaakt iedereen zich.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Supermarkt
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

Slenaken-Heijenrath