Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Biesbosch - Gezellig 4 persoons chalet bij het Nationaal Park De Biesbosch nabij Dordrecht

Dordrecht, Nederland

gezellig-4-persoons-chalet-bij-het-nationaal-park-de-biesbosch-nabij-dordrechtgezellig-4-persoons-chalet-bij-het-nationaal-park-de-biesbosch-nabij-dordrechtgezellig-4-persoons-chalet-bij-het-nationaal-park-de-biesbosch-nabij-dordrechtgezellig-4-persoons-chalet-bij-het-nationaal-park-de-biesbosch-nabij-dordrechtgezellig-4-persoons-chalet-bij-het-nationaal-park-de-biesbosch-nabij-dordrecht
Favoriet 
     
     

    v.a. 282

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Biesbosch - Gezellig 4 persoons chalet bij het Nationaal Park De Biesbosch nabij Dordrecht in Dordrecht

    Dit sfeervolle vierpersoons chalet bevindt zich op vakantiepark de Biesbosch, vlakbij Dordrecht en op rijafstand van het Nationaal Park De Biesbosch. Het vakantiepark is gelegen aan het Hollands Diep in Dordrecht en beschikt over een eigen jachthaven. Of u nu op zoek bent naar natuur of cultuur, het is allemaal mogelijk. U kunt bijvoorbeeld genieten van een vakantie met de boot of een uitstapje maken naar Rotterdam, Den Haag, Breda of Zeeland. Het gebied leent zich uitstekend om per fiets, boot of te voet te verkennen, wat echt een aanrader is. Op slechts 15 kilometer afstand kunt u ook golfen en voor de liefhebbers van paardrijden is er een manege op anderhalve kilometer afstand. Het vakantiepark zelf biedt diverse faciliteiten, waaronder verschillende sport- en speelvelden en een indoor speeltuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad.

    Het chalet is sfeervol ingericht, gelijkvloers en geschikt voor voor twee volwassenen en twee kinderen. In de woonkamer kunt u heerlijk ontspannen in de zithoek met televisie. De keuken is voorzien van een gasfornuis, waterkoker, magnetron en een koelkast met vriesvak. Er zijn twee slaapkamers één met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche. Buiten vindt u een gezellig terras met een tuinset en een parasol. Het is mogelijk om één auto te parkeren bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen