Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Biesbosch - Sfeervolle 4 persoons Tiny House met airco op vakantiepark de Biesbosch bij Dordrecht

Dordrecht, Nederland

sfeervolle-4-persoons-tiny-house-met-airco-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtsfeervolle-4-persoons-tiny-house-met-airco-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtsfeervolle-4-persoons-tiny-house-met-airco-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtsfeervolle-4-persoons-tiny-house-met-airco-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtsfeervolle-4-persoons-tiny-house-met-airco-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrecht
Favoriet 
     
     

    v.a. 286

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Biesbosch - Sfeervolle 4 persoons Tiny House met airco op vakantiepark de Biesbosch bij Dordrecht in Dordrecht

    Dit moderne vierpersoons Tiny House met airco staat op vakantiepark de Biesbosch, vlakbij Dordrecht en op rijafstand van het Nationaal Park De Biesbosch. Het vakantiepark is gelegen aan het Hollands Diep in Dordrecht en beschikt over een eigen jachthaven. Of u nu op zoek bent naar natuur of cultuur, het is allemaal mogelijk. U kunt bijvoorbeeld genieten van een vakantie met de boot of een uitstapje maken naar Rotterdam, Den Haag, Breda of Zeeland. Het gebied leent zich uitstekend om per fiets, boot of te voet te verkennen, wat echt een aanrader is. Op slechts 15 kilometer afstand kunt u ook golfen en voor de liefhebbers van paardrijden is er een manege op anderhalve kilometer afstand. Het vakantiepark zelf biedt diverse faciliteiten, waaronder verschillende sport- en speelvelden en een indoor speeltuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad.

    Dit gelijkvloerse Tiny House met airco heeft een gezellige woonkamer met zithoek en televisie. De leefruimte is slim ingericht met naast de woonkamer een eethoek en keuken met onder meer een vaatwasser, koffiezetapparaat, inductiekookplaat, combimagnetron en koel-vriescombinatie. Er zijn twee slaapkamers, de eerste slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden met ensuite de badkamer, de tweede slaapkamer heeft een stapelbed. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. Op het terras buiten kunt u genieten op het tuinmeubilair. Het is mogelijk om één auto te parkeren bij het Tiny House.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna