Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Biesbosch - Vrijstaande moderne 6 persoons chalet op vakantiepark de Biesbosch bij Dordrecht

Dordrecht, Nederland

vrijstaande-moderne-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtvrijstaande-moderne-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtvrijstaande-moderne-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtvrijstaande-moderne-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrechtvrijstaande-moderne-6-persoons-chalet-op-vakantiepark-de-biesbosch-bij-dordrecht
Favoriet 
     
     

    v.a. 374

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Biesbosch - Vrijstaande moderne 6 persoons chalet op vakantiepark de Biesbosch bij Dordrecht in Dordrecht

    Dit zespersoons vrijstaande chalet voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen staat op vakantiepark de Biesbosch, vlakbij Dordrecht en op rijafstand van het Nationaal Park De Biesbosch. Het vakantiepark is gelegen aan het Hollands Diep in Dordrecht en beschikt over een eigen jachthaven. Of u nu op zoek bent naar natuur of cultuur, het is allemaal mogelijk. U kunt bijvoorbeeld genieten van een vakantie met de boot of een uitstapje maken naar Rotterdam, Den Haag, Breda of Zeeland. Het gebied leent zich uitstekend om per fiets, boot of te voet te verkennen, wat echt een aanrader is. Op slechts 15 kilometer afstand kunt u ook golfen en voor de liefhebbers van paardrijden is er een manege op anderhalve kilometer afstand. Het vakantiepark zelf biedt diverse faciliteiten, waaronder verschillende sport- en speelvelden en een indoor speeltuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad.

    Het moderne chalet is vrijstaand, gelijkvloers en geschikt voor zes personen. De sfeervolle woonkamer met vissengraat is gezellig en modern ingericht met een zithoek en televisie. In de open keuken vindt u een eethoek met comfortabele stoelen. De grote en lichte keuken is voorzien van een waterkoker, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en filter koffiezetapparaat. Er zijn in het chalet drie slaapkamers, de eerste slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden en een ruime kast voor kleding, de tweede slaapkamer beschikt over ook twee éénpersoonsbedden en de derde slaapkamer heeft een stapelbed. De eigentijdse badkamer beschikt over een inloop-/regendouche, een wastafel en een toilet. Buiten is er een ruime tuin met een terras en een overkapping waar je heerlijk kunt ontspannen op het tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna