Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Karakteristiek 2 persoons vakantiehuis met pelletkachel in Dwingeloo, Drenthe.

Dwingeloo, Nederland

karakteristiek-2-persoons-vakantiehuis-met-pelletkachel-in-dwingeloo-drenthekarakteristiek-2-persoons-vakantiehuis-met-pelletkachel-in-dwingeloo-drenthekarakteristiek-2-persoons-vakantiehuis-met-pelletkachel-in-dwingeloo-drenthekarakteristiek-2-persoons-vakantiehuis-met-pelletkachel-in-dwingeloo-drenthekarakteristiek-2-persoons-vakantiehuis-met-pelletkachel-in-dwingeloo-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 328

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Karakteristiek 2 persoons vakantiehuis met pelletkachel in Dwingeloo, Drenthe. in Dwingeloo

    Dit karakteristieke vakantiehuis is geschikt voor twee personen en beschikt over een pelletkachel die als centrale verwarming dient. Vanuit de openslaande deuren loopt u het terras op met aangrenzend een groot grasveld voorzien van trampoline en schommels. Op loopafstand vindt u Nationaalpark het Dwingelderveld met tientallen kilometers bos en heide waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. De ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, rustzoekers en sportievelingen. Het naastgelegen dorp Dwingeloo heeft de mooiste brink van Drenthe. Het oude centrum wordt gekenmerkt door vrije boerderijen en een prachtige kerk. In Dwingeloo kunt u heerlijk genieten van de diverse restaurants en verschillende gezellige terrasjes.

    Dit karakteristieke vakantiehuis is geschikt voor twee personen. Het huis is geheel gelijkvloers en bestaat uit twee gedeeltes. Het woongedeelte en een slaapgedeelte, deze ruimtes zijn af te sluiten doormiddel van een glazen schuifpui. De ruime woonkamer beschikt over een zitgedeelte met een televisie en eettafel, de open keuken is onder andere voorzien van een Senseo, fluitketel, koelvries- combinatie, combimagnetron, wasmachine en vier pits kookstel. Het slaapgedeelte beschikt over een tweepersoonsbed en in de hal bevindt zich een apart toilet en een badkamer met wastafel en douche. Buiten is er een terras met tuinmeubilair.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn