Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bospark Ede - Gezellig 4 persoons vakantiewoning op een vakantiepark

Ede, Nederland

gezellig-4-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantieparkgezellig-4-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantieparkgezellig-4-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantieparkgezellig-4-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantieparkgezellig-4-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 248

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Bospark Ede - Gezellig 4 persoons vakantiewoning op een vakantiepark in Ede

    Natuurliefhebbers opgelet: een heerlijk groene vakantie komt u tegemoet met een trip naar Bospark Ede. Tijdens een verblijf in dit huisje kunt u alle kanten op: stap op de fiets en ontdek de Veluwe of maak een ritje naar Arnhem. Shoppen en natuur: er is zoveel te zien in deze omgeving. Niet alleen de locatie is interessant, want relaxen en genieten kan ook gewoon op het vakantiepark. Met een fiets- en e-chopperverhuur, binnen- en buitenzwembaden, speeltuinen en sportvelden vermaakt iedere vakantieganger zich! Neem het gezin, de vrienden of kleinkinderen mee en kom lekker tot rust! Wanneer gaat u uw vakantie hier vieren?

    In deze gezellige vakantiewoning voor vier personen is een gezellige ambiance te voelen. De woonkamer bestaat uit een zithoek met televisie. Het is een open ruimte met een open keuken. In de keuken kunt u gebruik maken van een aantal apparaten, namelijk een vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, 4-pits gasstel en een Douwe Egberts koffiezetapparaat (koffiecups). De eethoek is hier in dezelfde ruimte te vinden. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en toilet, natuurlijk is er ook een wastafel aanwezig. Buiten kunt u gebruik maken van een tuinset en is er ruimte om een auto te parkeren bij het huisje. Daarnaast heeft u toegang tot een gratis WiFi-netwerk.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn