Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bospark Ede - Luxe villa met Wellness ( Hottub) voor 14 personen op gezellig vakantiepark.

Ede, Nederland

luxe-villa-met-wellness-hottub-voor-14-personen-op-gezellig-vakantieparkluxe-villa-met-wellness-hottub-voor-14-personen-op-gezellig-vakantieparkluxe-villa-met-wellness-hottub-voor-14-personen-op-gezellig-vakantieparkluxe-villa-met-wellness-hottub-voor-14-personen-op-gezellig-vakantieparkluxe-villa-met-wellness-hottub-voor-14-personen-op-gezellig-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.328

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 14 personen

    Bekijk vrije data

    Bospark Ede - Luxe villa met Wellness ( Hottub) voor 14 personen op gezellig vakantiepark. in Ede

    U verblijft in een prachtige villa voor 14 personen. Het is heerlijk vertoeven op dit geweldige, bosrijke vakantiepark met verwarmd buitenzwembad en onder andere draadloos internet. Dit park is gelegen midden in het bos waar de geweldige natuur roept om ontdekt te worden. Op Bospark Ede is alles aanwezig voor een topvakantie. Wat te denken van het verwarmde buitenzwembad waar de tijd verstrijkt als water voor de zon. Of lekker sporten en spelen op één van de aanwezige sport en speelvelden!

    Deze vrijstaande groepsbungalow is geschikt voor 14 personen en beschikt over een privé sauna, hottub en buitendouche. De woonkamer heeft een zit- en eethoek. Kijk lekker televisie op de grote flatscreentv of eet gezellig aan de grote eettafel. De open keuken is volledig ingericht met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en Douwe Egberts koffiezetapparaat (koffiecups) met kokend water functie. In de hal is een separaat toilet aanwezig. Ook is er beneden een badkamer met douche en wastafel. Als laatst vindt u beneden twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed.Op de bovenetage zijn er nog drie slaapkamers voor twee personen (twee eenpersoonsbedden). Ook bevindt zich hier de tweede badkamer met wastafel, douche en toilet. Buiten beschikt u over een volledig ingericht eigen terras omringt door een mooie ruime tuin waar u gezellig met zijn allen een hapje zou kunnen eten. In de tuin bevinden zich ook de sauna en twee 4 persoons hottubs. De woning ligt heerlijk rustig aan de bosrand met parkeergelegenheid voor maar liefst vier auto's. Er is gratis internet en de woning wordt verwarmd middels centrale verwarming.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna