Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bospark Ede - Prachtig 4 persoons chalet in de bosrijke omgeving van Ede

Ede, Nederland

prachtig-4-persoons-chalet-in-de-bosrijke-omgeving-van-edeprachtig-4-persoons-chalet-in-de-bosrijke-omgeving-van-edeprachtig-4-persoons-chalet-in-de-bosrijke-omgeving-van-edeprachtig-4-persoons-chalet-in-de-bosrijke-omgeving-van-edeprachtig-4-persoons-chalet-in-de-bosrijke-omgeving-van-ede
Favoriet 
     
     

    v.a. 282

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Bospark Ede - Prachtig 4 persoons chalet in de bosrijke omgeving van Ede in Ede

    Heerlijk genieten van een ontspannende vakantie in de bosrijke omgeving van Ede. Dit chalet ligt op Bospark Ede en is dus vlakbij de Veluwe. Een betere locatie voor een heerlijke vakantie valt haast niet te bedenken. Ga wandelen of huur een fiets en geniet van de mooie omgeving. Op het park zelf is ook genoeg te doen voor jong en oud. Zo is er een verwarmd buitenzwembad en kunt u sporten op het sportveld. Wilt u even ultiem relaxen en de rust ervaren? Dat begrijpt iedereen, gelukkig is er in het hoogseizoen een animatieteam dat uw kroost zal vermaken terwijl u lekker in uw boek kunt duiken. Heerlijke vakantie gezocht? U vindt hem op Bospark Ede!

    Dit prachtige 4 persoons chalet heeft een leefruimte waar de woonkamer en eethoek te vinden is. Aangrenzend vindt u de keuken die beschikt over een 4- pits kookstel, een vaatwasser, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en een Douwe Egberts koffiezetapparaat (koffiecups). Er zijn twee slaapkamers aanwezig die beide beschikken over twee eenpersoonsbedden. In de badkamer vindt u de douche, de wastafel en het toilet. Buiten kunt u genieten op uw terras aangrenzend aan het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet