Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark It Wiid

Eernewoude, Nederland

bungalowpark-it-wiid
Favoriet 
     
     

    v.a. 288

    • Beoordeeld met een 7.9

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark It Wiid in Eernewoude

    Dol op natuur of watersport? Hier moet je zijn! Bungalowpark It Wiid ligt aan het prachtige waterrijke natuurgebied De Alde Feanen in het Friese plaatsje Eernewoude. Dit park met luxe bungalows is gebouwd op zes eilandjes, die zich als vingers van een hand uitstrekken in het water. Door deze opzet en de royale tuinen van de bungalows heb je hier volop privacy en geniet je van de rust en ruimte van Friesland. Je kunt hier kiezen uit drie typen bungalows, waaronder één met bubbelbad en sauna.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen