Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement 3A

Egmond aan Zee, Nederland

appartement-3aappartement-3aappartement-3aappartement-3aappartement-3a
Favoriet 
     
     

    v.a. 270

    • Max. 3 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartement 3A in Egmond Aan Zee

    Dit gelijkvloerse appartement is geschikt voor 3 personen. In de woonkamer vind je een zithoek en een eethoek. De televisie beschikt over streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts. De keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser, koffiecupapparaat en combimagnetron. Er zijn 2 slaapkamers met in totaal 3 eenpersoonsbedden. Er is 1 badkamer met een inloopdouche en toilet.
    Het appartement heeft een balkon met tuinmeubilair. Een aantal appartementen van dit type heeft van eind maart t/m medio oktober een Egg hangstoel op het balkon. In het winterseizoen en bij stormachtig weer zullen we deze voor de veiligheid van de balkons af halen.
    Parkeren kan op de centrale parkeerplaats en gebruik van wifi is gratis.
    Goed om te weten: de 1-persoonsslaapkamer heeft een ventilatierooster, het raam kan niet open. De 2-persoonsslaapkamer heeft geen raam.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn