Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Heerlijk 2 persoons accommodatie dichtbij het strand in Egmond-Binnen

Egmond-Binnen, Nederland

heerlijk-2-persoons-accommodatie-dichtbij-het-strand-in-egmond-binnenheerlijk-2-persoons-accommodatie-dichtbij-het-strand-in-egmond-binnenheerlijk-2-persoons-accommodatie-dichtbij-het-strand-in-egmond-binnenheerlijk-2-persoons-accommodatie-dichtbij-het-strand-in-egmond-binnenheerlijk-2-persoons-accommodatie-dichtbij-het-strand-in-egmond-binnen
Favoriet 
     
     

    v.a. 420

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Heerlijk 2 persoons accommodatie dichtbij het strand in Egmond-Binnen in Egmond-Binnen

    Een heerlijke tweepersoonsvakantiewoning legen op het erf van de eigenaar in Egmond-Binnen, een vredig dorpje aan de voet van de duinen, biedt een heerlijke omgeving om te ontspannen. Het dorp beschikt over een strand met een eigen toegang en een gezellig paviljoen. Het Noord-Hollands Duinreservaat, dat zich uitstrekt rondom, is een prachtige plek met talloze wandel- en fietsroutes. Gasten hebben hier de beschikking over een jaarkaart voor het duinreservaat, die vrij te gebruiken is. Een bijzondere wandelervaring wordt geboden door het Monnikenpad, dat u meeneemt door schilderachtige polders en duinen. U kunt ook een bezoek brengen aan de St. Adelbertus Abdij en de bijbehorende winkel om de serene sfeer van deze locatie te ervaren. In het dorp zelf vindt u een supermarkt, een gezellig café en een restaurant, wat handig is voor uw dagelijkse behoeften. Voor een breder scala aan voorzieningen en activiteiten ligt Alkmaar op slechts acht kilometer afstand, bekend om zijn beroemde kaasmarkt op vrijdag. Voor wat meer levendigheid en winkelmogelijkheden kunt u naar het nabijgelegen Egmond aan Zee, op slechts vier kilometer afstand. Hier vindt u talloze winkeltjes die zeven dagen per week geopend zijn. Met de combinatie van ontspanning en vermaak biedt "Noordveld" in Egmond-Binnen een perfecte balans voor een heerlijk verblijf.

    De woning heeft een ruime woonkamer met een eethoek en een zithoek met een televisie, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen na een lange dag. De open keuken is van alle gemakken voorzien, met onder andere een magnetron, oven, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, koffieapparaat en een waterkoker. In de slaapkamer vind je een comfortabel tweepersoonsbed en een linnenkast om je kleding op te bergen. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, en het toilet is apart gelegen. Buiten is er een heerlijke omheinde tuin met een terras, waar je kunt genieten van het buitenleven. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt parkeren bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen