Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

6 persoons vakantiehuis op de Veluwe in Epe

Emst, Nederland

6-persoons-vakantiehuis-op-de-veluwe-in-epe6-persoons-vakantiehuis-op-de-veluwe-in-epe6-persoons-vakantiehuis-op-de-veluwe-in-epe6-persoons-vakantiehuis-op-de-veluwe-in-epe6-persoons-vakantiehuis-op-de-veluwe-in-epe
Favoriet 
     
     

    v.a. 576

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    6 persoons vakantiehuis op de Veluwe in Epe in Emst

    Dit vakantiehuis is geschikt voor zes personen en ligt heerlijk rustig gelegen op een bosperceel van 2000 vierkante meter. U kunt vanuit het vakantiehuis genieten van de diverse vogels zoals een koolmees, pimpelmees, de bonte specht en eekhoorns. In de omgeving kunt u volop wandelen en fietsen. Zo kunt u naar Kroondomein het Loo en de Gortelse Heide.

    Op de begane grond is de woonkamer met een zit- en eethoek, televisie, DVD/CD speler en een radio. De keuken is onder andere voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, waterkoker en een Senseo. Daarnaast is er één slaapkamer met een tweepersoonsbed en de badkamer met een ligbad, douche, toilet en wastafel op de begane grond.Op de verdieping liggen de overige twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden.Buiten is er een gemeubileerd terras, berging met wasmachine en droger en parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er diverse zitjes op het bosperceel.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden