Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtige 12 persoons villa in Zuid-Limburg met bubbelbad en infraroodsauna

Epen, Nederland

prachtige-12-persoons-villa-in-zuid-limburg-met-bubbelbad-en-infraroodsaunaprachtige-12-persoons-villa-in-zuid-limburg-met-bubbelbad-en-infraroodsaunaprachtige-12-persoons-villa-in-zuid-limburg-met-bubbelbad-en-infraroodsaunaprachtige-12-persoons-villa-in-zuid-limburg-met-bubbelbad-en-infraroodsaunaprachtige-12-persoons-villa-in-zuid-limburg-met-bubbelbad-en-infraroodsauna
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.173

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtige 12 persoons villa in Zuid-Limburg met bubbelbad en infraroodsauna in Epen

    Deze luxe 12 persoons villa is gelegen middenin het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg. Epen is één van de meest Zuidelijkst gelegen dorpen van Limburg. Deze luxe villa is volledig ingericht met maar liefst drie whirlpools, een Finse én een infrarood sauna, zonnebank, professionele keuken, een sfeervolle woonkamer een een prachtig terras met een ruime tuin. In deze villa is het optimaal genieten geblazen voor jong en oud!

    Deze luxe villa is geschikt voor maximaal 12 personen en heeft een oppervlakte van maar liefst 550m2. De ruime woonkamer beschikt over een sfeervolle zit- en eethoek. De keuken is volledig ingericht met een professionele vaatwasser, dolce gusto, koffiebonenapparaat, voldoende koelruimte, combimagnetron, grill, friteuse, vriezer, sinaasappelpers, broodrooster, mixer en een zes-pits kookstel. Er zijn in totaal zeven slaapkamers. Twee van de slaapkamers beschikken over een éénpersoonsbed, vijf slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed. Tevens zijn er zeven linnenkasten verdeeld over de slaapkamers. Er zijn vijf badkamers met ieder een eigen douche, wastafel en een toilet. In vier van de slaapkamers vindt u een ligbad waarvan in drie het een whirlpool betreft. Tevens vindt u in iedere badkamer een haardroger en heeft u de beschikking over een zonnebank, Finse sauna en een infrarood sauna. De heerlijke, ruime tuin is voorzien van een terras met tuinmeubilair en tuinstoelkussens en er zijn een aantal speeltoestellen aanwezig voor kinderen. Er is voldoende ruimte om uw auto's te parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath