Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vlindervallei Studio 2p

Ermelo, Nederland

vlindervallei-studio-2pvlindervallei-studio-2pvlindervallei-studio-2pvlindervallei-studio-2pvlindervallei-studio-2p
Favoriet 
     
     

    v.a. 459

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vlindervallei Studio 2p in Ermelo

    Midden op de prachtige Veluwe ligt het kleinschalige vakantiepark De Heivlinder. Hier vindt u sfeervolle recreatiewoningen en u kunt zo de natuur in lopen. De vogels fluiten de hele dag. Hier kunt u even heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie of weekend/midweek weg. Het bospark bevindt zich in Ermelo (tussen Harderwijk en Garderen) aan de rand van de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos. Alle accommodaties staan speels en verdekt opgesteld in de natuur, waardoor u veel privacy heeft. Een unieke plek in Nederland.

    Wij richten ons op levensgenieters die houden van rust en kwaliteit. Als u liefhebber bent van de natuur, het bos, vogels, fietsen en wandelen komt u hier helemaal aan uw trekken. Er zijn hier vele wandelroutes en fietsroutes. Onze vakantieparken zijn de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Denk hierbij aan diverse kastelen, pittoreske dorpen, goede restaurants, gezellige winkelstraten en amusementsparken. Tevens hebben onze accommodaties beschikking over supersnel glasvezelinternet.

    Bij ons vindt u geen winkeltje, zwembad of animatieteam. Kinderen vermaken zich hier met hutten bouwen, speurtochten en de natuur. Hier geniet u van uw huisje, studio of villa, van elkaar, de omgeving én de natuur. Wij hebben een grasveld waar kinderen kunnen spelen (basketbal, voetbal en tafeltennis) Tevens kunt u uw eigen paard meenemen naar de stal van Paardenrijck welke aan de rand van ons park gelegen is. De receptie is geopend tijdens check-in en check-out.

    Op de algemene parkeerplaats zijn laadpalen beschikbaar



    Vanaf de zachte grote bank kun je genieten van de gashaard en de tv. Tevens is er een eettafel voor een lekker ontbijt of romantisch diner. Via de openslaande deuren heb je toegang tot je eigen mooi aangelegde tuin met relaxstoelen.

    De keuken is van alle gemakken voorzien en bevind zich op de begane grond, evenals het separate toilet en de luxe badkamer en-suite. Het hoge plafond met dikke eiken balken zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Via een trap kom je op de open vide waar een heerlijk boxspringbed staat. Deze accommodatie is gestyled door EQ interieurspecialisten.
    De accommodatie is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn vanwege de trap naar het bed.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen