Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Heerlijk gelegen 4 persoons boerderijappartement nabij Frederiksoord | Drenthe

Frederiksoord, Nederland

heerlijk-gelegen-4-persoons-boerderijappartement-nabij-frederiksoord-drentheheerlijk-gelegen-4-persoons-boerderijappartement-nabij-frederiksoord-drentheheerlijk-gelegen-4-persoons-boerderijappartement-nabij-frederiksoord-drentheheerlijk-gelegen-4-persoons-boerderijappartement-nabij-frederiksoord-drentheheerlijk-gelegen-4-persoons-boerderijappartement-nabij-frederiksoord-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 315

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Heerlijk gelegen 4 persoons boerderijappartement nabij Frederiksoord | Drenthe in Frederiksoord

    In Frederiksoord, deel van de "Maatschappij van Weldadigheid" van weleer en sinds 2021 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, vindt u dit heerlijk gelegen vierpersoons boerderijappartement. Dit appartement heeft schitterend uitzicht over het erf van de boerderij en op de monumentale Hoeve Koning Willem III. Iedere ochtend is te zien hoe alle koeien met de trekker worden gevoerd. Een gebied om te wandelen, te fietsen en vooral het verleden op te snuiven. De geschiedenis komt tot leven in de nabij gelegen Proefkolonie. Hier treed U in de voetsporen van de eerste kolonisten en ervaart U hun onvergetelijke verhaal via een unieke multimediale tijdreis! Ook is een bezoek aan de mooie stadjes Steenwijk, Meppel of Blokzijl de moeite waard. Wilt u eens iets heel anders, dan kunt u nog de hunebedden in Havelte bezoeken of het waterdorp Giethoorn. genoeg te doen in deze heerlijke bos- en waterijke omgeving.

    Knus appartement aan de voorkant van de Paardenstal. Door de grote raampartij (vroeger de ingang naar de paardenstal) is dit een licht appartement. Het appartement is nieuw en voorzien van alle kenmerken voor een weldadig verblijf. Op de begane grond bevind zich een fraai ingerichte woonkamer met twee zitbanken, Smart-tv en een eethoek. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, oven, koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer met toilet, wastafel en regendouche bevind zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime en sfeervolle slaapkamers. In iedere slaapkamer staan twee éénpersoons boxspringbedden. Bedden kunnen zowel los als aan elkaar geschoven te worden. Buiten heeft u een zonnig terras met tuinset. Daarnaast is er beschikking tot een grote gezamenlijke afgesloten boerderijtuin met bloementuin en grasveld.Er kan bij het appartement geparkeerd worden. In de tuin staat een stalling waar de (elektrische) fiets gestald kan worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden