Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Veluwe - Modern 5-persoons vakantiehuis nabij Garderen op de Veluwe.

Garderen, Nederland

modern-5-persoons-vakantiehuis-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-5-persoons-vakantiehuis-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-5-persoons-vakantiehuis-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-5-persoons-vakantiehuis-nabij-garderen-op-de-veluwemodern-5-persoons-vakantiehuis-nabij-garderen-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 334

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Veluwe - Modern 5-persoons vakantiehuis nabij Garderen op de Veluwe. in Garderen

    Dit vijfpersoons vakantiehuis staat op Resort Veluwe, een echt familiepark op de Veluwe nabij Garderen. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad, een openluchtzwembad, een indoor- en outdoor speeltuin, bowlingbanen, diverse sport- en speelvelden en een klimbos naast het vakantiepark. Er is dus van alles te doen voor jong en oud. Vanaf Resort Veluwe zijn er diverse fiets- en wandelroutes om de omgeving en de Veluwe te ontdekken. Een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe is ook zeker de moeite waard. Kom en geniet van uw vrije tijd op dit vakantiepark en de Veluwe!

    De woonkamer met een eethoek en een zithoek met een smart tv en terras met tuinmeubilair. De keuken heeft onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel, waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers voorzien van twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een éénpersoonsbed. In de badkamer zit een douche, wastafel en toilet. De accommodatie wordt verwarmd middels centrale verwarming. Buiten is er een gemeubileerd terras. Er kan één auto bij de woning geparkeerd worden. Er is een laadpaal voor elektrische fietsen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede