Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

6 persoons appartement in Giethoorn met uitzicht over het water

Giethoorn, Nederland

6-persoons-appartement-in-giethoorn-met-uitzicht-over-het-water6-persoons-appartement-in-giethoorn-met-uitzicht-over-het-water6-persoons-appartement-in-giethoorn-met-uitzicht-over-het-water6-persoons-appartement-in-giethoorn-met-uitzicht-over-het-water6-persoons-appartement-in-giethoorn-met-uitzicht-over-het-water
Favoriet 
     
     

    v.a. 352

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    6 persoons appartement in Giethoorn met uitzicht over het water in Giethoorn

    Dit appartement 'Havenzicht' voor zes personen is gelegen op de tweede verdieping van het kleinschalige complex en biedt een prachtig uitzicht over een haven en het kanaal in Giethoorn. Het appartement is bereikbaar via een trap en er is een goederenlift aanwezig. Vanwege de ligging staat u binnen een handomdraai in het centrum van Giethoorn, ook wel Hollands Venetië genoemd. Het dorp staat bekend vanwege de bruggetjes en de waterwegen. Om het dorp te ontdekken kunt u een bootje huren of een rondvaart maken. Natuurlijk is het wel mogelijk om te wandelen en fietsen in het dorp. Daarnaast ligt het in Nationaal Park Weerribben Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied op steenworpafstand. Dit gebied is de perfect voor wandelaars en fietsers.

    Het appartement is voorzien van een airco en een centrale verwarming. De woonkamer is voorzien van een gezellige zit- en eethoek met een televisie. De open keuken is onder andere voorzien van een elektronische kookplaat met vier pitten, een koel-vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en een filter koffiezetapparaat. In de badkamer zit een douche, wastafel en een toilet. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Via een trap in de woonkamer komt u bij de slaapvide voor twee personen.Aan de achterzijde van het appartement zit een balkon met tuinmeubilair. Beneden is er een fietsenschuurtje met de mogelijkheid om elektrische fietsen op de laden. Ook is er parkeergelegenheid bij het appartement.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath