Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellig vakantiehuis voor 4 personen aan het water in Giethoorn, Overijssel.

Giethoorn, Nederland

gezellig-vakantiehuis-voor-4-personen-aan-het-water-in-giethoorn-overijsselgezellig-vakantiehuis-voor-4-personen-aan-het-water-in-giethoorn-overijsselgezellig-vakantiehuis-voor-4-personen-aan-het-water-in-giethoorn-overijsselgezellig-vakantiehuis-voor-4-personen-aan-het-water-in-giethoorn-overijsselgezellig-vakantiehuis-voor-4-personen-aan-het-water-in-giethoorn-overijssel
Favoriet 
     
     

    v.a. 522

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellig vakantiehuis voor 4 personen aan het water in Giethoorn, Overijssel. in Giethoorn

    Dit gezellige appartement bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied de Weerribben-Wieden in Giethoorn. Het appartement is geschikt voor vier personen, ligt direct aan het vaarwater en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Het appartement is ideaal voor vissers, watersporters of andere waterliefhebbers. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over het water en in de zomermaanden kunt u op uw eigen terras genieten van het zonnetje. Op slechts 500m vindt u een supermarkt en een aantal gezellige, bekende restaurants waar u kunt ontbijten, lunchen of dineren. Kortom, een vakantie waar u geen spijt van zult krijgen!

    Dit mooie appartement ligt direct aan het water en is geschikt voor maximaal vier personen. De woning heeft een oppervlakte van 80 m². Het vakantie-appartement is voorzien van centrale verwarming en u kunt gebruik maken van gratis internet. De gezellige woonkamer beschikt over een televisie, radio en een stereo. De keuken is uitgerust met onder andere een vier-pits kookstel, afzuigkap, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker, oventje en een magnetron. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed aanwezig en in de woonkamer is ruimte voor twee logeerbedden. Verder beschikt dit appartement over één badkamer met douche en wastafel. Tevens is er een berging met wasmachine en wasdroger waar u in overleg gebruik van kunt maken.Het vakantie-appartement beschikt over een eigen overdekt terras met tuinmeubelen en u heeft een eigen tuin met aanlegsteiger voor uw boot. Er is zelfs een mogelijkheid om een sloep te huren bij het appartement, u kunt dan instappen vanuit de tuin. Tevens is er in de tuin een schommel en picknick aanwezig waar de kinderen lekker kunnen spelen. U beschikt u over een eigen parkeerplaats voor uw auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn