Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ruim 4-5 persoons vakantiehuis met infrarood sauna in het centrum van Giethoorn

Giethoorn, Nederland

ruim-4-5-persoons-vakantiehuis-met-infrarood-sauna-in-het-centrum-van-giethoornruim-4-5-persoons-vakantiehuis-met-infrarood-sauna-in-het-centrum-van-giethoornruim-4-5-persoons-vakantiehuis-met-infrarood-sauna-in-het-centrum-van-giethoornruim-4-5-persoons-vakantiehuis-met-infrarood-sauna-in-het-centrum-van-giethoornruim-4-5-persoons-vakantiehuis-met-infrarood-sauna-in-het-centrum-van-giethoorn
Favoriet 
     
     

    v.a. 331

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Ruim 4-5 persoons vakantiehuis met infrarood sauna in het centrum van Giethoorn in Giethoorn

    Deze prachtige vakantieboerderij uit 1900 ligt in het centrum van Giethoorn en is voorzien van een infrarood sauna. Het vakantiehuis bevindt zich in de voorzijde van de boerderij. Giethoorn staat beter bekend als het Venetië van het Noorden. Het dorp kunt u ontdekken met een authentieke Gieterse punter, een fluisterboot of met een rondvaart. Giethoorn ligt in het Nationaal Park Weerribben en Wieden. Deze omgeving is de perfect uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Er zijn verschillende wandel-, fiets-, kano- en vaartochten mogelijk in de omgeving. Voor de jeugd is er veel te ondernemen. Denk aan suppen, kajakken, surfen, zwemmen. Brengt u ook een bezoekje aan de omliggende plaatsen zoals Kalenberg, Vollenhove en Blokzijl? Maximaal drie honden zijn welkom. Hiervoor staan voerbakken, speelgoed en handdoeken klaar.

    De woonkamer is te bereiken door middel van een klein trappetje (drie treden) en beschikt over een zithoek met een televisie. De keuken is onder andere uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, waterkoker en een bonenkoffiezetapparaat. Op de begane grond is een slaapkamer met twee elektrische éénpersoonsboxspringbedden. In de hal vindt u de infrarood sauna en de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Op de verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. Aan de zonnige voorzijde van de boerderij is de tuin voorzien van een zitje, een elektrische barbecue en een steiger om te vissen. Parkeren (betaald) kan niet direct bij het vakantiehuis maar is op ongeveer 100 meter, dit is bij de Gele P1. Daarnaast is er in de buurt nog een gratis parkeerplaats: de gele P2.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna