Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiewoning Dirk zijn twee vakantiewoningen in een gebouw boven elkaar

Grijpskerke, Nederland

vakantiewoning-dirk-zijn-twee-vakantiewoningen-in-een-gebouw-boven-elkaarvakantiewoning-dirk-zijn-twee-vakantiewoningen-in-een-gebouw-boven-elkaarvakantiewoning-dirk-zijn-twee-vakantiewoningen-in-een-gebouw-boven-elkaarvakantiewoning-dirk-zijn-twee-vakantiewoningen-in-een-gebouw-boven-elkaarvakantiewoning-dirk-zijn-twee-vakantiewoningen-in-een-gebouw-boven-elkaar
Favoriet 
     
     

    v.a. 487

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 7 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiewoning Dirk zijn twee vakantiewoningen in een gebouw boven elkaar in Grijpskerke

    Vakantiewoning 'Dirk" zijn twee vakantiewoningen in een gebouw boven elkaar (Berend & Cato). Deze woningen liggen in het hart van het mooie eiland Walcheren, op een van de mooiste uitvalshoeken van het eiland. U kunt hier genieten van een afwisselende vakantie zoals een fiets, strand, wandel of ontdekkingsvakantie, met uitzicht over de zeeuwse weilanden, tot aan de duinen van Zoutelande en Groot Valkenisse. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en in een landelijke sfeer ingericht. Deze woningen zijn aantrekkelijk voor jong en oud. Iedereen die van landelijk houdt en er graag op uit trekt, kan hier op het Walcherse eiland zijn hart ophalen.Vakantiewoning 'Dirk" zijn twee ruime vakantiewoningen gelegen op de begane grond en de eerste verdieping met een ruime woonkamer en een open keuken met ieder een badkamer en een aparte wc en een patio.De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en in een landelijke sfeer ingericht.

    Vakantiewoning 'Berend" is een ruime vakantiewoning gelegen op de begane grond met een ruime woonkamer en een open keuken. De keuken is uitgerust o.a. met een combi-magnetron, vaatwasser, koel-vriescombinatie, kookstel met vier pits en een senseo. Er zijn twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Ze zijn voorzien van losse matrassen met een 2-persoons topper en losse dekbedden. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Het toilet is apart.Appartement "Cato" is een appartement op de eerste verdieping met een woonkamer en een open keuken. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met diepvriesvak. Op de vide bevindt zich de eerste slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Alle bedden hebben losse matrassen en dekbedden. Er is een aparte toilet en een badkamer met een douche.Buiten kunt u heerlijk zitten op het terras.De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en in een landelijke sfeer ingericht. Er is een gezamenlijke tuin.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen