Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Gulperberg - 4 Persoons chalet in het heuvellandschap van Limburg!

Gulpen, Nederland

4-persoons-chalet-in-het-heuvellandschap-van-limburg4-persoons-chalet-in-het-heuvellandschap-van-limburg4-persoons-chalet-in-het-heuvellandschap-van-limburg4-persoons-chalet-in-het-heuvellandschap-van-limburg4-persoons-chalet-in-het-heuvellandschap-van-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 317

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Gulperberg - 4 Persoons chalet in het heuvellandschap van Limburg! in Gulpen

    In het zuiden van ons kikkerlandje ligt Gulpen, en daarbij de Gulperberg. Tussen het glooiende landschap is hier het vakantiepark Gulperberg te vinden: een goede start voor uw vakantie. Met een klein halfuur afstand tot de grote steden Maastricht, Valkenburg en Aken is er altijd wat te doen. Liever de rust opzoeken? Ook dat kan hier! Stap op uw fiets of trek uw wandelschoenen aan en ga op ontdekkingsreis door de natuur. Iets wat niet kan missen tijdens uw vakantie hier is een bezoek aan de Valkenburgse grotten. Een ondergrondse ervaring die u vanaf dit park goed kunt beleven. Op het park zelf zijn er ook genoeg faciliteiten en mogelijkheden om u en de kleintjes te amuseren. Neem een duik in het zwembad of kom spelen in de speeltuin: niemand hoeft zich te vervelen. Komt u binnenkort genieten van een heerlijke vakantie op de Gulperberg?

    Dit zes-persoons chalet is 34m2, gelijkvloers. De woonruimte beschikt over een zithoek met televisie, een eettafel en een keuken. De keuken is voorzien van een filter-koffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron, koel-vriescombinatie en een waterkoker.Er zijn in totaal twee slaapkamers. Een met twee eenpersoonsbedden en eentje met een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en wastafel. In de woning is er een apart toilet.Buiten kunt u aanschuiven op uw eigen gemeubileerde terras. Ook is er gelegenheid om één auto te parkeren bij het chalet en kunt u gebruik maken van WiFi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen