Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Landsrade - Fijn 15 persoons vakantiehuis in Zuid Limburg

Gulpen, Nederland

fijn-15-persoons-vakantiehuis-in-zuid-limburgfijn-15-persoons-vakantiehuis-in-zuid-limburgfijn-15-persoons-vakantiehuis-in-zuid-limburgfijn-15-persoons-vakantiehuis-in-zuid-limburgfijn-15-persoons-vakantiehuis-in-zuid-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.522

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 15 personen

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Landsrade - Fijn 15 persoons vakantiehuis in Zuid Limburg in Gulpen

    Deze fijne 15 persoons groepsaccommodatie staat op Bungalowpark Landsrade. Bungalowpark Landsrade bevindt zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor uw vakantie! Voor diverse accommodaties, vrijstaande bungalows, geschakelde vakantie woningen of groep accommodaties zit u bij bungalowpark Landsrade aan het juiste adres. Landsrade is een zeer mooi en rustiek bungalowpark waar u van uw rust en ruimte kunt genieten. Een park dat omgeven is door bomen en weiden. Eén woord: GENIETEN!

    Op de benedenverdieping vindt u een ruime woonkamer met TV. Ook is er een ruime eethoek. In de winter kunt u heerlijk genieten voor de houtkachel. De keuken is volledig ingericht en voorzien van o.a. een koel-vriescombinatie, combimagnetron, filter koffiezetapparaat en vaatwasser. Beneden zijn twee slaapkamers met twee eenpersoons bedden. Ook is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Boven zijn er nog eens vijf slaapkamers waarvan vier met twee eenpersoonsbedden, één met drie eenpersoonsbedden. Ook zijn er boven twee badkamers met douche, wastafel en een apart toilet. Buiten vindt u een privé terras met prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn