Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Gulperberg - Het 5 persoons chalet in Limurg voor uw heerlijke vakantie!

Gulpen, Nederland

het-5-persoons-chalet-in-limurg-voor-uw-heerlijke-vakantiehet-5-persoons-chalet-in-limurg-voor-uw-heerlijke-vakantiehet-5-persoons-chalet-in-limurg-voor-uw-heerlijke-vakantiehet-5-persoons-chalet-in-limurg-voor-uw-heerlijke-vakantiehet-5-persoons-chalet-in-limurg-voor-uw-heerlijke-vakantie
Favoriet 
     
     

    v.a. 296

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Gulperberg - Het 5 persoons chalet in Limurg voor uw heerlijke vakantie! in Gulpen

    Bezoek als een echte ontdekkingsreiziger de grotten in Valkenburg, stap op uw fiets of bewandel de Gulperberg. De omgeving van Zuid-Limburg is een goede uitvalbasis voor een mooie vakantie. Vakantiepark Gulperberg ligt op de Gulperberg, waar de omgeving uw vakantiesfeer ten goede brengt. Naast de natuur, liggen de authentieke steden Maastricht, Valkenburg en Aken ook vrij dichtbij. Met een halfuur bent u in een van deze steden en kunt u beginnen aan uw terrasjestocht. Natuurlijk hoeft u voor een leuke tijd het vakantiepark niet te verlaten, want ook zij biedt u leuke faciliteiten. Voor de kinderen zijn er verschillende klimtoestellen in de speeltuin te vinden. Laat hun klimmen en klauteren terwijl u van u kop koffie of thee geniet in het restaurant. Klinkt als een fijne vakantie, vindt u niet?

    In dit chalet voor 5 personen ervaart u een huiselijke sfeer. In de woonruimte is een zithoek met televisie aanwezig. De eethoek en keuken vindt u hier ook. De keuken is voorzien van een vaatwasser, filter-koffiezetapparaat, magnetron, gasstel, koelkast, waterkoker en een koel-vriescombinatie.Twee slaapkamers, een van deze kamers beschikt over een stapelbed en één eenpersoonsbed. De andere kamer heeft een tweepersoonsbed om tot rust te komen. In de badkamer vindt u een douche, wastafel en het toilet.Buiten is eer een terras met tuinmeubilair en een parasol voor als de zon net iets te warm is. Ook is er gelegenheid om één auto te parkeren bij het verblijf en krijgt u toegang tot het gratis WiFi-netwerk.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna