Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Spaarnwoude - 6 persoons vakantiewoning met hoge comfort op een vakantiepark in Halfweg

Halfweg, Nederland

6-persoons-vakantiewoning-met-hoge-comfort-op-een-vakantiepark-in-halfweg6-persoons-vakantiewoning-met-hoge-comfort-op-een-vakantiepark-in-halfweg6-persoons-vakantiewoning-met-hoge-comfort-op-een-vakantiepark-in-halfweg6-persoons-vakantiewoning-met-hoge-comfort-op-een-vakantiepark-in-halfweg6-persoons-vakantiewoning-met-hoge-comfort-op-een-vakantiepark-in-halfweg
Favoriet 
     
     

    v.a. 527

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Spaarnwoude - 6 persoons vakantiewoning met hoge comfort op een vakantiepark in Halfweg in Halfweg

    Deze vakantiewoning met veel lichtinval door de hoge plafonds is gelegen op het vakantiepark Spaarnwoude. Het is prachtig gelegen tussen de weidse polders en bossen. U kunt het gebied verkennen doormiddel van een bootje, de fiets of te voet. Spaarnwoude ligt precies tussen de steden Haarlem en Amsterdam. Hier kunt u heerlijk shoppen, museums bezoeken of een rondvaart maken door de grachten van Amsterdam. Bent u een golfliefhebber? De grootste golfbaan van Europa Greens ligt iets verder op in Spaarnwoude. Op het vakantiepark kunt u veel beleven, zo is er een wellness centrum met een binnenzwembad, fitnessruimte, infraroodcabine en een sauna. Ook zijn er speeltoestellen verspreid over het hele park.

    De woonkamer is ruim en heeft hoge raampartijen. U kunt hier heerlijk zitten en genieten van de rust en comfort. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsboxpringbedden een één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel een een toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair, parasol en een buitenhaard. Er is plek voor één auto bij de woning. WIFI is gratis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath