Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Spaarnwoude - Luxe 4 persoons vakantiewoning met een warme karakter op een vakantiepark in Halfweg

Halfweg, Nederland

luxe-4-persoons-vakantiewoning-met-een-warme-karakter-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-4-persoons-vakantiewoning-met-een-warme-karakter-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-4-persoons-vakantiewoning-met-een-warme-karakter-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-4-persoons-vakantiewoning-met-een-warme-karakter-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-4-persoons-vakantiewoning-met-een-warme-karakter-op-een-vakantiepark-in-halfweg
Favoriet 
     
     

    v.a. 426

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Spaarnwoude - Luxe 4 persoons vakantiewoning met een warme karakter op een vakantiepark in Halfweg in Halfweg

    De luxe vier persoons vakantiewoning is gelegen op een vakantiepark dat grenst aan de recreatiegebied Spaarnwoude. U kunt het gebied goed verkennen met een bootje, fiets of te voet. Een fiets of een E-chopper kunt u huren op het vakantiepark. Het vakantiepark is gelegen tussen Amsterdam en Haarlem. Hierdoor kunt u de hoofdstad van Nederland goed verkennen. Een echte aanrader is de grachten van Amsterdam. U kunt hier een rondvaart maken en hierdoor ziet u vele aspecten van Amsterdam. Ook kunt u hier heerlijk shoppen. Op het vakantiepark is er een welnesscentrum met een binnenzwembad, infrarood en een sauna. Over het gehele park zijn er speeltoestellen. Er is een air trampoline, jeu de boules-baan, een basketveld, een kinderboerderij, een vissteiger en een tafeltennistafel. Ook kunt u hier lekker eten in het restaurant. Voor de liefhebbers is er ook een snackbar aanwezig.

    De luxe frisse vakantiewoning is ingericht voor vier personen. De woonkamer heeft een moderne hoekerker met openslaande deuren. Er is een zithoek, eettafel en een televisie. De open keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, vaatwasser, combi magnetron, waterkoker en een koelvriescombinatie. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Buiten is er een terras met tuinmeubilair en een parasol. Er is plek voor één auto bij de woning. WIFI is aanwezig.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet