Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Spaarnwoude - Luxe 6 persoons vakantiewoning op een vakantiepark in Halfweg

Halfweg, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-halfwegluxe-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-halfweg
Favoriet 
     
     

    v.a. 576

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Spaarnwoude - Luxe 6 persoons vakantiewoning op een vakantiepark in Halfweg in Halfweg

    De luxe zes persoons vakantiewoning is gelegen op een vakantiepark dat grenst aan de recreatiegebied Spaarnwoude. U kunt het gebied goed verkennen met een bootje, fiets of te voet. Een fiets of een E-chopper kunt u huren op het vakantiepark. Het vakantiepark is gelegen tussen Amsterdam en Haarlem. Hierdoor kunt u de hoofdstad van Nederland goed verkennen. Een echte aanrader is de grachten van Amsterdam. U kunt hier een rondvaart maken en hierdoor ziet u vele aspecten van Amsterdam. Ook kunt u hier heerlijk shoppen. Op het vakantiepark is er een wellnesscentrum met een binnenzwembad, infrarood en een sauna. Over het gehele park zijn er speeltoestellen. Er is een air trampoline, jeu de boules-baan, een basketveld, een kinderboerderij, een vissteiger en een tafeltennistafel. Ook kunt u hier lekker eten in het restaurant. Voor de liefhebbers is er ook een snackbar aanwezig.

    De vakantiewoning is gebouwd in een L vorm. Hierdoor heeft u veel privacy. De royale woonkamer heeft een schuifpui richting het gemeubileerde terras. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron en Senseo koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed. De luxe badkamer heeft een ruime inloopdouche en een wastafel. Er is een aparte toilet. Er is plek voor één auto bij de woning. WIFI is gratis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn