Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Chalet voor 5 personen met zonnige ligging op een vakantiepark op de Veluwe

Harderwijk, Nederland

chalet-voor-5-personen-met-zonnige-ligging-op-een-vakantiepark-op-de-veluwechalet-voor-5-personen-met-zonnige-ligging-op-een-vakantiepark-op-de-veluwechalet-voor-5-personen-met-zonnige-ligging-op-een-vakantiepark-op-de-veluwechalet-voor-5-personen-met-zonnige-ligging-op-een-vakantiepark-op-de-veluwechalet-voor-5-personen-met-zonnige-ligging-op-een-vakantiepark-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 307

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Chalet voor 5 personen met zonnige ligging op een vakantiepark op de Veluwe in Harderwijk

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp ligt aan de rand van de Veluwe in het plaatsje Harderwijk. Nog op geen tien minuten afstand komt u in een heel ander wereld van groen en rust. Harderwijk is een knusse en culinaire Hanzestand die volop gezellige terrasjes, koffietentjes en winkels heeft. In het centrum kunt u een heerlijke wandeling maken en de historische elementen ontdekken. De omgeving kunt u ook goed ontdekken te voet of met de fiets. Er zijn wandelroutes waar u gebruik van kunt maken. Komt u terug van een wandeling of een fiets tour en u heeft geen puf meer om te koken? Geen probleem, u kunt dan heerlijk eten bij het Italiaans restaurant La Famiglia.

    De houten chalets zijn vrijstaand en geschikt voor vier a vijf personen en heeft een oppervlakte van ongeveer 60m2 met ruime perceel. De woonkamer en keuken bevinden zich in één ruimte en heeft een twee banken, salontafel, televisie, eethoek met vierstoelen. De eetgedeelte staat in verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een twee persoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed waar aan de onderkant twee personen kan slapen en boven nog een persoon. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Het zonnige terras beschikt over tuinmeubilair. U kunt één auto parkeren bij de accommodatie. U kunt geheel gratis gebruik maken van onze WIFI faciliteiten in de chalets.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn