Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Comfortabele vrijstaande 6 persoons vakantiewoning op een vakantiepark in Harderwijk

Harderwijk, Nederland

comfortabele-vrijstaande-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-harderwijkcomfortabele-vrijstaande-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-harderwijkcomfortabele-vrijstaande-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-harderwijkcomfortabele-vrijstaande-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-harderwijkcomfortabele-vrijstaande-6-persoons-vakantiewoning-op-een-vakantiepark-in-harderwijk
Favoriet 
     
     

    v.a. 325

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Comfortabele vrijstaande 6 persoons vakantiewoning op een vakantiepark in Harderwijk in Harderwijk

    Gezellig bungalowpark waar bungalows staan voor drie tot zes personen. Er zijn verschillende faciliteiten waar u als gast gebruik van mag maken zoals een verwarmd buitenzwembad (van eind mei tot september), restaurant, peuterbad (buiten), tennisbaan, speeltuin, fietsverhuur en een wasserette. Dit bungalowpark is gelegen aan de rand van de Veluwe in Harderwijk. Op geen tien minuten buiten Harderwijk vindt u één van de prachtige gedeeltes van de Veluwe. Houdt u meer van van het water? Op drie kilometer is de Veluwemeer. Hier kunt u zwemmen, varen, zeilen, surfen, suppen en vissen. De drie steden die u echt bezocht moet hebben zijn Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle. Hier vindt u leuke attracties en het cultuur.

    Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor zes personen. De woonkamer heeft een bank, twee fauteuils en salontafel rondom gezellige haard. De open keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, combi-oven, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers, één slaapkamer met een twee persoonsbed, één slaapkamer met een twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. In de moderne badkamer vindt u een grote inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet. Het terras is verbonden met de woonkamer met een schuifpui. Op het terras staat een terrastafel en vier stoelen. Hier kunt u heerlijk genieten van de privacy en rust wat het terras biedt. De woning is verwarmd doormiddel van centrale verwarming. De auto kunt u parkeren bij de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn