Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Kleurrijk chalet voor 5 personen op een bungalowpark op de Veluwe.

Harderwijk, Nederland

kleurrijk-chalet-voor-5-personen-op-een-bungalowpark-op-de-veluwekleurrijk-chalet-voor-5-personen-op-een-bungalowpark-op-de-veluwekleurrijk-chalet-voor-5-personen-op-een-bungalowpark-op-de-veluwekleurrijk-chalet-voor-5-personen-op-een-bungalowpark-op-de-veluwekleurrijk-chalet-voor-5-personen-op-een-bungalowpark-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 290

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Kleurrijk chalet voor 5 personen op een bungalowpark op de Veluwe. in Harderwijk

    Dit gezellige vijf persoons chalet staat op Bungalowpark Het Verscholen Dorp, gelegen aan de rand van de Veluwe. Midden in de prachtige bossen en heidevelden zijn er talloze mogelijkheden voor lange fietstochten of mooie wandelingen. Ook steden als Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle zijn goed aan te rijden. Ook op het park is genoeg te doen. In het verwarmde buitenzwembad kunt u heerlijk ontspannen. Voor de kinderen zijn er een peuterbad en een buitenspeeltuin aanwezig. Liever actief bezig zijn? Het park heeft een all weather tennisbaan waar u gratis gebruik van kunt maken.Het park biedt verschillende volledig ingerichte accommodaties voor drie tot zes personen. Op zoek naar een comfortabel vakantiehuis, moderne bungalow of gezellig chalet voor uw vakantie? Dan bent u hier op het juiste adres.

    Dit kleurrijke vijf persoonschalet staat enigszins privé gelegen, is voorzien van centrale verwarming en heeft een oppervlakte van 60m2. In de woonkamer vindt u onder andere een bank met televisie en een eetkamertafel met zes stoelen. De keuken is volledig ingericht met bijvoorbeeld een vier pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron, waterkoker en filter koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers: één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden tegen elkaar en één slaakamer met triplo stapelbed (tweepersoons onderin en éénpersoons bovenin). In de kleurrijke badkamer vindt je een douche, toilet en wastafel. Het chalet is gelegen op een perceel van ruim 350m2. Het heeft een heerlijke tuin met mooi terras en parkeerplaats voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn