Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Retro Lodge voor 4 personen op een vakantiepark op de Veluwe

Harderwijk, Nederland

retro-lodge-voor-4-personen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweretro-lodge-voor-4-personen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweretro-lodge-voor-4-personen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweretro-lodge-voor-4-personen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweretro-lodge-voor-4-personen-op-een-vakantiepark-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 290

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Retro Lodge voor 4 personen op een vakantiepark op de Veluwe in Harderwijk

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp ligt aan de rand van de Veluwe in het plaatsje Harderwijk. Nog op geen tien minuten afstand komt u in een heel ander wereld van groen en rust. Harderwijk is een knusse en culinaire Hanzestand die volop gezellige terrasjes, koffietentjes en winkels heeft. In het centrum kunt u een heerlijke wandeling maken en de historische elementen ontdekken. De omgeving kunt u ook goed ontdekken te voet of met de fiets. Er zijn wandelroutes waar u gebruik van kunt maken. Komt u terug van een wandeling of een fiets tour en u heeft geen puf meer om te koken? Geen probleem, u kunt dan heerlijk eten bij het Italiaans restaurant La Famiglia.

    Deze lodge is voorzien van een woonkamer met een zit- en eethoek, een televisie, centrale verwarming en wifi. In de keuken zit onder andere een 4-pits fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een filter koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. In de badkamer zit een douche, wastafel en toilet. Buiten kunt u gebruik maken van een tuin met een gemeubileerd terras. Bij de lodge is er parkeergelegenheid voor een auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden