Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Vrijstaand 4 persoons bungalow in Harderwijk, op een vakantiepark op de Veluwe

Harderwijk, Nederland

vrijstaand-4-persoons-bungalow-in-harderwijk-op-een-vakantiepark-op-de-veluwevrijstaand-4-persoons-bungalow-in-harderwijk-op-een-vakantiepark-op-de-veluwevrijstaand-4-persoons-bungalow-in-harderwijk-op-een-vakantiepark-op-de-veluwevrijstaand-4-persoons-bungalow-in-harderwijk-op-een-vakantiepark-op-de-veluwevrijstaand-4-persoons-bungalow-in-harderwijk-op-een-vakantiepark-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 299

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Het Verscholen Dorp - Vrijstaand 4 persoons bungalow in Harderwijk, op een vakantiepark op de Veluwe in Harderwijk

    Deze vierpersoons bungalow biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. De woning is gelegen op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk. Dit park is gelegen aan het rand van de Veluwe. De steden Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle zijn binnen 30 minuten met de auto bereikbaar. Op ongeveer drie kilometer van het vakantiepark vindt u het Veluwemeer wat een fijne plek is om te zwemmen, varen, zeilen, surfen, suppen en vissen. Op nog geen tien minuten afstand komt u in een heel ander wereld. Het prachtige natuurgebied van de Veluwe waar u een weidse wereld van groen en rust vindt.

    De gehele bungalow is uitgerust met een centrale verwarming, WiFi en de bungalow is gelijkvloers. In de sfeervolle woonkamer staat een comfortabele zit- en eethoek en televisie meer meer dan 70 digitale zenders. De open keuken is voorzien van onder andere een koel-vries combinatie, vierpits kookstel, magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden óf een stapelbed. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en/of bad. Er is een apart toilet aanwezig. Buiten is een ruime tuin met terras. Hier kunt u op het tuinmeubilair ontspannen en tot rust te komen. Het is mogelijk om één auto te parkeren bij de bungalow.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath